Dacă ești utilizator de iPhone știi deja că dacă dai swipe spre stânga pe ecranul de pornire vei intra automat în cameră, însă știai că poți dezactiva această funcție? ILearning îți arată cum.
Primul pas este să deschizi aplicația Setări de pe iPhone-ul tău.
În interiorul meniului Screen Time, vei găsi opțiunea “Content & Privacy Restrictions”. Apasă pe această opțiune pentru a continua.
În cadrul setărilor de restricții de conținut și intimitate, căutați opțiunea “Allowed Apps”. Aceasta îți permite să controlezi ce aplicații sunt permise să fie utilizate pe dispozitivul tău. Apasă pe “Allowed Apps”.
În lista de aplicații permise, dezactivează opțiunea pentru Camera. După ce ai dezactivat Camera în lista de aplicații permise, poți închide aplicația Setări.
De acum nu vei mai deschide camera din greșeală dacă dai swipe pe ecran.

